Ida Rolf - Rolfing and Physical RealityJeg har lige genlæst dele af “Rolfing and physical reality”. Der er virkeligt mange gode ledetråde i forhold til hvordan man kan tænke om kroppen og vores forhold til den. Ida Rolf talte om hvordan Rolfing ikke handler om at helbrede sygdom, men derimod handler om at frembringe sundhed. Jeg ser det som vores opgave at arbejde med mulighedsbetingelserne for at vi kan have det godt og være sunde. En af disse mulighedsbetingelser er en god struktur i kroppen. Det som er vigtigt at forstå er at det som driver værket er meget mere en positiv vision af hvad sundhed er end det er arbejdet med at helbrede sygdom.

Med Ida Rolfs ord:

 

“So many therapists are striking at the pattern of disease, instead of supporting the pattern of health. One of the things that you as Rolfers must always emphasize is that you are not practitioners curing disease; you are practitioners invoking health. Invocation is possible by an understanding of what the pattern is, the structural pattern of health. As you bring a man’s structure to conform to that pattern of health, you achieve health. You invoke health”. (side 202, Rolfing and physical reality)

Den Ultimative Guide til Smertefri Nakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få øvelserne med det samme, så du kan gå i gang allerede i dag.

Tak for din tilmelding! Du skal først bekræfte din tilmelding for at få øvelserne. Tjek din SPAM hvis du ikke kan finde vores email.

Pin It on Pinterest