Ofte stillede spørgsmål

Om Akupunktur

Er nålene sterile?

Ja, der bliver kun brugt sterile engangsnåle.

Gør akupunktur ondt?

Nej, akupunktur gør ikke ondt. Typisk vil punktet omkring nålen føles varmt eller sitrende.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur virker ved at fjerne blokeringer i kroppens energibaner og således skabe flow. På den måde kan kroppen genfinde sin naturlige balance og helbrede sig selv.

Vestlig set kan man tale om at man påfører kropsvævet en mikroskopisk skade, hvorefter kroppen bringer ressourcer hen til det skadede område. På den måde faciliterer man en ny helbredelsesproces.

Hvorfor akupunktur?

Akupunktur har vist sig effektiv til mange forskellige problemer, bl.a. sportsskader, allergi/astma, menstruationssmerter, fordøjelsesproblemer, søvnbesvær, etc. Og akupunktur er uden bivirkninger. Man kan føle sig lidt træt efter en behandling, men dette er blot udtryk for at kroppen er i gang med at finde en ny balance efter behandlingen.

Kan man kombinere Akupunktur og Rolfing?

Ja, vi kombinerer ofte med fordel akupunktur og Rolfing i klinikken, hvis klienten ønsker begge dele og behandleren vurderer at det er hensigtsmæssigt.

Man kan sige at Rolfing arbejder med infrastrukturen i kroppen, mens akupunkturen faciliterer flow i selvsamme infrastruktur. Anskuet på den måde kan man med fordel anvende begge dele ved bestemte problemstillinger. Spørg Kasper hvis du vil vide mere.

Hvad koster en Akupunktur/Rolfing-kombi?

Når man kombinerer akupunktur og rolfing, så koster en behandling 750 kroner. Dvs. prisen er den samme som ved en normal Rolfing behandling – vi hæver ikke prisen!

Har akupunktur bivirkninger?

Man kan opleve træthed efter en behandling, men ellers er der ikke bivirkninger ved akupunktur. Det anbefales at man drikker godt med vand efter en behandling, så kroppen kan rense ordentligt ud.

Den Ultimative Guide til Smertefri Nakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få øvelserne med det samme, så du kan gå i gang allerede i dag.

Tak for din tilmelding! Du skal først bekræfte din tilmelding for at få øvelserne. Tjek din SPAM hvis du ikke kan finde vores email.

Pin It on Pinterest