Kasper arbejder med syntese mellem gammel østlig og ny vestlig videnskab. Han er dybt professionel, empatisk og humoristisk på samme tid, og så har han en meget præcis intuition. Hos ham får du en behandling af hele dit system og ikke bare dit symptom. Jeg kan varmt anbefale ham.
Brian B. Rønnow

Psykoterapeut, MPF, MPa10

Har lige fået en fantastisk og lærerig behandling hos Kasper. Mine varmeste anbefalinger går her til! Kommer helt sikkert tilbage til endnu en spændende behandling! Tak Kasper!
Julie Johansen Ejsing

Yogalærer

Jeg har i længere tid døjet med en knæskade som blev værre og værre med tiden indtil jeg til sidst havde problemer med at komme op ad trapper uden smerter og ikke turde løbe.

Efter et skuffende besøg hos lægen besøgte jeg Kasper, som i løbet af en halv time viste mig simple, målrettede stræk øvelser, som ikke tog mig mere end 5 min hver dag. Efter kun 3-4 dage havde mit knæ det væsentlig bedre, og smerten blev reduceret med 80%.

Jeg vil uden forbehold anbefale Kasper, som med sine kompetencer, enorme viden og begejstring er et sandt unikum som man i disse dage skal lede længe for at finde. 

Marco

5 stjerner er næsten for lidt! Af hjertet tak for en professionel behandling, der har gjort mig rigtig godt – jeg er ikke kun blevet mindre fri for smerter, jeg er også blevet klogere. Kasper er utrolig dygtig, ja jeg vil næsten påstå at han kan trylle. Han kan sit kram og har styr på teorien. Jeg er utrolig imponeret over hans forståelse, respekt og venlige sind.
Jeg kan kun give Kasper min varmeste anbefaling
Annedorte Jensen

Virkelig god behandling! Dygtig, kompetent og yderst professionel. Det er helt sikkert ikke min sidst behandling her! Kan varmt anbefales 🙂

Josephine Hagger

Hos Tairo Klinik bliver du mødt af en enormt behagelig atmosfære, hvor du hurtigt føler dig forstået og respekteret ud fra præcis dit udgangspunkt og din årsag til at komme der.
Kasper tager dig “i hånden”, du føler dig tilpas i hans selskab, og han giver dig en fornemmelse af, at behandlingen hele tiden tilpasses og justeres ud fra dine ønsker og behov.
Personligt er jeg altid gået fra Tairo Klinik med smil på læben, øget krops- og skadesbevidsthed samt en oplevelse af at være på vej mod noget bedre og nogle gode resultater med langvarig effekt.
Matilde Hegnsgaard

Psykolog og løber

Fantastisk behandling. Man kan kravle ind og gå ud bagefter. Jeg anbefaler Tairo Klinik til alle med skavanker i kroppen. Kasper er verdensklasse, intet mindre.
Gitte Melballe

Kasper er en kompetent, engageret akupunktør med en stærk intuition og god fornemmelse for komplekse sammenhænge! Du er i gode hænder! Min varmeste anbefaling!
Mette

En virkelig effektiv måde at komme dine smerter til livs på. Jeg kom til Kasper med store smerter i mit knæ, som jeg havde haft i mere end en uge. Vi fandt ud af at det var en nerve i min ryg som skabte alle problemerne. Allerede efter den første behandling fik jeg det meget bedre, og efter kun 3 dage kunne jeg gå igen. Før dette havde læger bare sagt til mig at jeg skulle tage noget smertestillende, hvilket ikke hjalp overhovedet. Tak, Kasper, for din hjælp og for at få mig tilbage til mit normale liv!
Evita Groškova

I called Kasper in a last minute plea for help – to fix my back before the half marathon in 4 days time.

I don’t know what he did but today I feel 10 years younger, and I’m only 30! Kasper is super professional and as soon as I am injured again (probably won’t be long!) I’ll be back again!

Holly Chabowski

Idrætslærer, Aarhus Academy for Global Education

En kompetent fyr der virkelig forstår at formidle sit stof! :-)
Anderledes god oplevelse, som varmt kan anbefales!
Især når man styrketræner dagligt! :)
Nanna Hâu

Personlig træner

Hos Kasper får du virkelig god og professionel behandling. Jeg kan kun anbefale det!!
Nadia Lunn

Yogalærer, Indehaver af, Yoga Collective

Mit rolfing-forløb hos Kasper er noget af det bedste, jeg har givet mig selv. Det har været forunderligt fra gang til gang at mærke de subtile forandringer i min holdning og mit bevægemønster. Jeg er overrasket over, hvor dybtgående de er. Mine ankler er blevet væsentligt mere stabile. Jeg er sørme blevet mindre kalveknæet. Mit bækken og min nakke har fundet en bedre balance, som giver mig en bedre grounding og centrering, og det er blevet mere nydelsesfyldt at gå. Jeg føler mig faktisk som stakken af kasser på det klassiske Rolfing-billede, der gradvist er blevet skubbet mere ind under hinanden. Den ”alignment” giver også en følelse af at være mere ”på linje” med mig selv, mere hjemme i min krop. Tak, Kasper.
Marie

Hos Kasper er du i gode og kompetente hænder. Kasper er dybt engageret i sit fag, har stor viden, erfaring, indføling, humor og varme. Min varmeste anbefaling!
Mette

Pin It on Pinterest