Yoga undervisning

Kasper underviser i yoga hos Stavtrup Sport & Fitness hver mandag fra 19:30-20:45. Hvis du vil på holdet, så kontakt Sport & Fitness.

Hvis du vil holde dig informeret omkring nye yogaklasser, så tilmeld dig vores yoga nyhedsbrev.

 

Lidt om Kaspers undervisning

I mine yogatimer vil der være fokus på detaljer, og jeg vil gøre alt for at du kan udvikle dig i din yogapraksis på en tryg og sikker måde, som vil gøre dig stærk og smidig uden at din krop komme til at lide overlast. Du kommer til at arbejde i stillingerne. Du kommer til at svede og mærke din krop, men du kommer også til at have tid til at fordybe dig i arbejdet. Vi vil have fokus på vejrtrækning og hver klasse vil blive afsluttet med en afspænding.

Der vil være en naturlig progression i sværhedsgraden af øvelserne. Hver træningsgang vil forberede dig til de næste stillinger og øvelser.

Denne yogaklasse er for alle, uanset alder, køn og fitnessniveau. Man behøver ikke være smidig for at lave yoga. Det vigtigste er at man gør det rigtige arbejde i den stilling man kommer ud i, så man gradvist udvikler styrke og fleksibiliet. Succes i yoga er når man bliver glad, sund og stærk – og netop dette vil jeg hjælpe dig med at komme nogle skridt nærmere hver gang vi mødes.

 

Hold dig informeret om nye yogahold

Hold dig informeret om nye yogahold

Du hører fra os når vi har nyt omkring eksisterende og kommende yogahold samt individuel yoga (1:1) med Kasper.

Tak for din tilmelding! Du vil høre fra os så snart vi er klar til at gå i gang ?

Pin It on Pinterest