el-akupunktur-tairo-klinikI klinikken bruger vi ofte el-akupunktur til at hjælpe folk med akutte såvel som kroniske smerter. Eksempler kunne være tennisalbuer, frossen skulder, iskiassmerter, knæsmerter, lændesmerter/lumbago, etc. El-akupunktur virker ved at sende en blid strøm gennem nogle udvalgte nåle. Strømmen gør at musklerne trækker sig sammen, dvs. de begynder at arbejde. Dette kan vi bruge til at øge blodgennemstrømningen og få musklerne til at slappe af. El-akupunktur kan også bruges til mange andre ting, så som for højt blodtryk, depression og meget mere.

Egyptisk gravsted - billede af elektriske ål til terapiMan har gennem mange år brugt el eller strøm i terapeutisk øjemed. Faktisk går de ældste kilder helt tilbage til det gamle Ægypten, hvor man har fundet billeder fra 2750 før vores tidsregning. Her brugte man elektriske ål til at behandle smerteproblematikker og meget mere. I dag er vi heldigvis meget mere sofistikerede, idet vi kan tilpasse både frekvens og styrke til det vi ønsker at behandle. Dette må siges at være et væsentligt fremskridt i forhold til de gamle ægyptere, som måtte hoppe ned i baljen til de elektriske ål. En af pionererne indenfor den moderne strøm- eller el-terapi var faktisk Nikola Tesla; manden som har lagt navn til de nu berømte el-biler.

Tesla bil

Som sagt er vi i dag meget mere sofistikerede i vores arbejde med strøm, i det vi bruger meget fintfølende udstyr. Strømmen kan mærkes svagt når vi bruger den sammen med akupunktur. Vi tilpasser styrken så det ikke gør ondt og alligevel giver maksimal terapeutisk effekt. Så hvis du går rundt med gamle, kroniske smerter eller har en akut skade, så var det måske noget at prøve strømmens gavnende effekt sammen med den klassiske akupunkturs visdom.

Det kan både Nikola Tesla og Konfutse stå inde for.

Nikola TeslaKonfutse

Pin It on Pinterest