Optimal atletisk præstation med forebyggende skadesbehandling kombineret med Rolfing 10-serien.

Hos Tairo Klinik skræddersyer vi skadesforebyggende og præstationsoptimerende behandlinger til den individuelle topatlet. Det gør vi gennem en kombination af Rolfing, Akupunktur og andre manuelle teknikker.

relay-race

Først kigger vi på hvilke områder, der normalt volder problemer for dig, hvorefter vi planlægger en behandling for området. Sideløbende i den samme behandling indtager vi et større perspektiv og begynder at kigge på, hvad vi kan gøre for at optimere din fysiske formåen. Dette gør vi gennem Rolfing 10-serien, hvor vi systematisk arbejder kroppen igennem. Strukturelle skævheder og funktionelle mangler bliver adresseret, bindevævet strækkes og kroppen opnår en højere grad af organisation og funktionsdygtighed.

Vi anbefaler således alle atleter, at de tænker i en større sammenhæng og forholder sig til, hvordan de kan undgå skader. I samme ombæring hjælper vi dem med at bringe deres krop til en endnu højere grad af funktionsdygtighed, hvilket hjælper dem i deres respektive sport.

Intervallet mellem behandlingerne planlægges efter behov. Der kan være tale om alt fra 1 gang om ugen til 1 gang om måneden.

Rolfing og Sportspræstationer

Det er lige meget, om du er 100% seriøs med din sport og søger at optimere din atletiske formåen, eller om du bare ønsker at komme i bedre form: Rolfing vil hjælpe dig og forbedre udbyttet af din indsats.

Rolfing arbejder på forkortede muskler og bindevæv, som kommer af enten mangel på aktivitet (såsom stillesiddende kontorarbejde eller lang skadespause) eller for repetitiv en aktivitet (f.eks. at løbe 20 km om dagen gennem en lang periode). Begge ekstremer får nemlig musklerne til at blive kortere og mere komprimerede, hvilket umuliggør flydende og ubesværet bevægelse. Rolfing dekomprimerer kroppen, genopretter dens naturlige smidighed og balancerer muskelforbindelser på tværs af led, så din krop forbliver i lod og kan bevæge sig ubesværet og med lethed.

”Atleter har altid brug for hjælp med kroniske skader, forstrækninger og overtræning. Rolfing justerer struktur med henblik på reduktion af energiforbrug og større præcision i bevægelse”. – Karl Ullis, specialist inden for sportsmedicin.

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os, selvom du bare ønsker information, eller hvis du ønsker at afklare om Rolfing er det rette for dig. Det forpligter ikke.

Pin It on Pinterest